coaching

Boka samtal

Krimcoaching

   Är du redo för förändring?

Det är inte ovanligt att vara rädd eller känna sig tveksam innan man bokar in ett möte. Många vill, men vill inte samtidigt. Det kan kännas nytt, lite olustigt och du kanske har låg tillit till människor samtidigt som du inte känner dig van att prata.

Jag förstår dig..

Många har stått utanför min dörr med känslan av att vilja kräkas innan de går in, men efter 2-3 samtal längtar de istället efter mötena och den obahagliga känslan är som bortblåst.

Jag vet…

Det handlar inte alltid om mig, om det jobbiga med att prata inför ännu en ny person. Det kan också vara jobbigt att ta itu med sina svårigheter eller berätta om sitt förflutna.

 

Vart sker samtalen

Samtalen sker på min samtalsmottagning i Vänersborg.

 

VaD ingår i samtAlen

Hundassisterad terapi, praktiska hemuppgifter och skrivövningar ingår.  Mellan sessionerna kan du maila/sms:a mig för att ställa frågor och bolla tankar. Jag svarar under kontorstider.

 

Hur betalar jag?

Coachingpaketet betalas i förväg i samband med bokning av din första session. 

Kan man skippa hemuppgifter

Självklart 🙂

kriminolog, terapeut

Du är ok!

Terapi

Att prata kan väcka nya känslor och tankar, ibland kan du till och med upptäcka saker hos dig själv som du inte visste att du bar på. Detta gör att det ibland kan kännas ”sämre” innan det blir bättre. Avsluta aldrig dina samtal mitt i en känslostorm. Mitt jobb handlar om att sitta i stormen tillsammans med dig 

Kriminell

Krimcoaching

Samtal

Är du redo?

Dags för en förändring?